Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Kiralık Forklift Hizmetleri 0532 715 59 92
Kiralık Forklift Hizmetleri 0532 715 59 92

Forklift Kiralama KDV Avantajı Sağlar


Bütün sanayi şirketlerinde, lojiktik firmalarında, limanlarda ürünlerin boşaltılması, yüklenmesi ve istiflenmesi için istifleyiciler kullanılmaktadır. Bu iş makineleri ile işler son derece hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Onlarca insanın kaldırabileceği ağırlıkları istifleyicilerle kısa bir süre içinde kaldırmak ve istiflemek mümkündür. Forkliftlere sahip olmak için kiralama ya da satın alma yöntemi tercih edilmektedir. Forkliftler satın alındığında ciddi bir meblağ ödenmesi gereklidir. İstifleyicilerin satın alınması için ya sermayeden pay ayrılmalı, ya da banka kredisi yöntemi uygulanmalıdır. Oysa forklift kiralama hizmeti alındığında yükse miktarlarda ödemelere gerek kalmamakta, banka kredisi de kullanılmamaktadır. Sermayeden pay ayrılmaması sonucunda da işletmeler kendi sektörlerine çok daha büyük harcamalar yapabilmekte ve kazançlarını da bu oranda artırmaktadır.


Forklift Kiralamada Personel Giderleri Minimum Seviyededir


Forklift kiralama yönteminde personel giderleri de minimum seviyelere inmekte, sigorta ve vergi ödemeleri de tamamen ortadan kalkmaktadır. Kiralık forklift uygulaması ile sadece kiralama ücretleri ödenmekte ve istifleme, yükleme, boşaltma işlemleri kolaylıkla yerine getirilebilmektedir. Kiralama hizmetinden yararlanıldığında tamir ve bakım harcamaları da son bulmaktadır. Ayrıca periyodik bakımlar ve onarım için personele de ihtiyaç duyulmamakta, bu da işletmelere artı bir kazanç olmaktadır. Kiralama yöntemlerinde sürpriz giderler de olmamaktadır. Kiralama hizmetini yerine getiren firmalar, istifleyicileri daima bakım yapılmış bir şekilde teslim etmektedir. Ayrıca beklenmedik bir anda iş makinesi arızalandığında ve tamir süreci uzun sürdüğünde hemen yeni bir iş makinesi teslim edilmektedir. Üstelik bu hizmet için ekstra bir ödeme yapılmamaktadır.


Ödenen Kira Bedeli Faturalandırılmaktadır


Kiralık forklift hizmetinden yararlanılırken ödenen bedeller aylık olarak faturalandırılmaktadır. Bu faturalar sayesinde de ödenen meblağ vergiden düşürülebilmektedir. Ayrıca faturalandırma sayesinde daha az KDV ödenmektedir. Çünkü Katma Değer Vergisi, faturayı takip eden ayda mahsup edilmektedir. Bunun sonucunda forklift kiralama KDV avantajı sağlamaktadır. Bunların yanında istifleyicilerin bakım ve onarım giderleri de kiralamayı gerçekleştiren firmanın sorumluluğundadır. Arıza ve bakım hizmetlerinin kiralama hizmetini sunan firma tarafından üstlenilmesi, işletmelere zamandan ve paradan tasarruf imkanı sağlamamaktadır. Ancak kiralık forklift hizmeti alınmadan önce firmaların sunduğu imkanlar araştırılmalı, en güvenilir işletmeyle irtibata geçilmelidir.




Etiketler: forklift, forklift kiralama, kiralık forklift

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: